Моментална температура за сите градови во Македонија. Кликнете на еден од градовите за да прочитате временска прогноза за следните денови.

Временска прогноза за Македонија, Скопје, Радовиш, Охрид, Прилеп, Штип, Битола, Виница, Куманово, Могила, Струмица, Велес, Тетово, Гевгелија, Кавадарци, Струга, Ресен, Гостивар, Маврово и останатите градови.